Over ons

 

Hallo, ik ben Niel. Heel mijn leven lang al ben ik avontuurlijk, sportief, ondernemend en vrolijk van nature. Ik kon elke uitdaging aan en niets was mij te moeilijk. En toen zou ik papa worden! Ik kwam in een hele nieuwe wereld terecht. Er komen 1001 babyzaken op je af en dan nog heb je niet alles gezien. Je bent met zoveel zaken bezig dat je soms vergeet te genieten van het hele gebeuren.

 

En daar kan Kastaar bij helpen!

Even stilstaan bij mijlpalen, genieten van de momenten, leven in het hier en nu, door je samengestelde pakketten aan te bieden voor elk speciaal moment.

 

Nog enkele weetjes:

 

✨1. Waarom zijn we met Kastaar begonnen?✨

Het is begonnen met mijn eigen kleine Kastaar, mijn dochtertje Hasse? Mijn vrouw en ik wilden alles bewust beleven van zwangerschap tot geboorte en ook nu willen we zoveel mogelijk genieten van elk moment. Voor elke mijlpaal hebben we verschillende pakketten samengesteld. Zo kan je overal even bij stilstaan en gewoon genieten!?

 

✨Waarom heet ons bedrijf Kastaar? ✨

Kastaart betekent deugniet, belhamel.? We zochten naar een korte krachtige naam, eentje die verwijst naar kinderen en tegelijk ook wat pit had. En zo werd Kastaar geboren!

Onze webshop heet www.kastaarbox.be, aangezien je alle producten kan bestellen in een mooie cadeaubox! ?

 

✨4. Wat maakt Kastaar Kastaar? ✨

Kastaar is onze creatie, iets waar met hart en ziel aan gewerkt word.? Er zit hopen bezieling, heel wel wat werk en vooral veel goesting achter! Het enthousiast worden van nieuwe creaties, het trots zijn op een goed verkopend product, de reacties die we krijgen na verkoop, het plezier van iemand met een aparte vraag te kunnen helpen… Het is afwisselend, het is fun en het geeft enorm veel voldoening!?